• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

FEESTDAGEN


MENU OUDEJAARSAVOND

Crème Brulée van Langoustines

Tonijntuille / mousse van gerookte paling

Scheermes / blanke boter / fijne groentjes

Soepje van aardpeer / Noordzeekrab

Aperitief : Marquise De Moulbaix, Blanc de Blancs, Belgische Champagne

***

Carpaccio van kreeft & Sint-Jacobsnoot / mayonaise van corail / sorbet van coeur de boeuf tomaat / salty fingers

Aangepaste wijn : Sancerre, Loire, Sauvignon Blanc, Domaine Frank Millet, 2022

***

Tartaar van Wagyu / langoustine / Royal Belgian caviaar / zure room met zwarte peper & wodka / millefeuille Nicola aardappel

Aangepaste wijn : Saumur Rouge, Cabernet Franc, Loire, Brendan Stater-West, 2019

***

Filet Pur van Hertekalf / witloof / spruit / espuma van knolselder / crème van aardpeer & knolselder / amandelpoffertjes

Aangepaste wijn : Château Montlisse, Saint-Emilion Grand Cru, 2016

***

Dessert van de Chef

In samenwerking met toppatissier Nick Bossaert

***

Koffie met versnaperingen


Om 00h00 serveren wij nog een glaasje Champagne Marquise de Moulbaix.

-----

Prijs: € 185




Op nieuwjaarsdag is er keuze uit onderstaande drie menu’s.


MENU NIEUWJAARSDAG

Carpaccio van kreeft & Sint-Jacobsnoot / mayonaise van corail / sorbet van coeur de boeuf tomaat / saly fingers

OF

Tartaat van Wagyu / langoustine / Royal Belgian Caviar / zure room met zwarte peper en wodka / millefeuille van Nicola aardappel
(supplement 10 euro)

***

Filet pur van Hertekalf / witloof / spruit / espuma van knolselder / crème van aardpeer & knolselder / amandelpoffertjes

OF

Lotte / tartaar van Gambero Rosso / Arroz méloso "Amoricaine" / chorizo / girolles / erwtjes

***

Dessert v/d Chef

-----

Prijs: € 75

Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.




MENU PRINSESSEHOF

Carpaccio van Black Angus / Basilicum vinaigrette / Parmezaan / Rucola

OF

Huisbereide garnaalkroketten

OF

Gamba's in de oven / notenboter

***

Côte à l'os Wit-Blauw / 1,3 kg. (enkel 2 personen) / Saus naar keuze

OF

Contrefilet van Finse Freygaard Sashi (per persoon) / Saus naar keuze / 3 à 4 weken Dry-Aging

"Selected *****" (supplement 5 euro)

OF

Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)

OF

Côte à los Rubia Gallega (Galicië)

OF

Côte à l'os Frisona (Galicië)

Dit is het stukje vlees voor de liefhebber van diepere smaken! (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.

OF

Slibtongen "Meunière" / fris slaatje / verse frietjes

***

Trio van chocolademousse

OF

Café Glacé

OF

Crème Brulée

-----

PRIJS: € 65

Deze menu wordt enkel per tafel geserveerd.




MENU V/D CHEF

1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter

OF

Franse Gillardeau Oesters (6st.)

OF

Huisbereide Ganzenlever / Chutney van Mango & Ajuin

***

Contrefilet Fries Holstein Dubbel Doel / 3 à 4 weken Dry-Aging.

OF

Rib-Eye / Frisona / Portugal
3 à 4 weken Dry-Aging.
"Selected *****" (supplement 5 €)

OF

Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)

OF

Côte à los Rubia Gallega (Galicië)

OF

Côte à l'os Frisona (Galicië)

Dit is het stukje vlees voor de liefhebber van diepere smaken! (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.

OF

Paëlla met warme zeevruchten / 1/2 kreeft / Sint-Jacobsnoot / Gamba / Octopus / Bouchotmossels

OF

Filet van Noordzeetong / Comté kaas / Zalf van topinambour / Groene asperges / Bouchotmossels

***

Trio van chocolademousse

OF

Café Glacé

OF

Crème Brulée

-----

PRIJS: € 75

Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.