MENU V/D CHEF
1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter
Franse Gillardeau Oesters (6st.)
Huisbereide Ganzenlever
***
Contrefilet Sachi
3 à 4 weken Dry-Aging.
T-Bone Sashi AAA (Denemarken)
Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"
Côte à l'os Berugi (Zwitserland)
Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)
Côte à los Rubia Galega (Galicië)
Côte à l'os Holstein Optimum (Friesland)
Deze vleessoorten zijn voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.
Bouillabaisse van de chef
Pasta / mosseltjes / vongole / calamares
***
Crème Brulée
Irish Coffee
Café Glacé
-----
PRIJS: € 70
Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.