• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

MENU PRINSESSEHOF

Carpaccio van Black Angus

OF

Huisbereide garnaalkroketten

OF

Gamba's in de oven / notenboter

***

Côte à l'os Wit-Blauw / 1,2 kg. (enkel 2 personen) / Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise

OF

Contrefilet Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging (per persoon) - (supplement 5 euro)

OF

Slibtongen "Meunière" / salade en frietjes

OF

Volgende vleessorten zijn voor de liefhebbers van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged (enkel per 2 personen)

Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"

OF

Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)

OF

Côte à los Rubia Galega (Galicië)

Supplement per persoon 15€.

***

Crème Brulée

OF

Irish Coffee

OF

Café Glacé

-----

PRIJS: € 63

Deze menu wordt enkel per tafel geserveerd.