MENU PRINSESSEHOF
Carpaccio van Black Angus
Huisbereide garnaalkroketten
Gamba's in de oven / notenboter
***
Côte à l'os Wit-Blauw / 1,2 kg. (enkel 2 personen) / Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise
Contrefilet Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging (per persoon) - (supplement 5 euro)
Slibtongen "Meunière" / salade en frietjes
Volgende vleessorten zijn voor de liefhebbers van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged (enkel per 2 personen)
Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"
Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)
Côte à los Rubia Galega (Galicië)
Supplement per persoon 15€.
***
Crème Brulée
Irish Coffee
Café Glacé
-----
PRIJS: € 63
Deze menu wordt enkel per tafel geserveerd.
