SUGGESTIES
Oosters gemarineerde tataki van Holsteinrund / kruidenslaatje / miso / wasabi
Gebakken Sint-Jacobsnoot / mousse van Sint-Jacobsnoot / ansjovismayonaise / zalf van pompoen / krokantje van inktvisinkt
Gevulde pijlinktvis / gehakt van Wagyu & octopus / coulis van piquillos / jus van cevenne ui op Thaïse wijze
"Pomme Moscovite" /geprakte aardappel / carpaccio van Sint-Jacobsnoot / langoustine / Royal Belgian Caviaar 30gr.
Asperges op Vlaamse wijze
Asperges / gerookte paling / jus van waterkers / praline van Parmezaan & asperge
Poperingse Hoppescheuten / gepocheerd ei / gerookte zalm / mousseline
Krokante kalfshersentjes / gegrilde asperges / verse tartaar
Tataki van tonijn / gemarineerde jonge wortel / spongecake van groene kruiden / crumble van pistache / jus mojo verde
Jonge Tarbot / shiitake / zalf van erwtjes / Parijse aardappel / jus van hoppescheut
Pasta Vongolé
Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, kreeft, calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé
Asperges op Vlaamse wijze
Bresse kip / jonge bladspinazie / mousseline van ratteaardappel / eryngii / jus van morilles & truffel
Krokante hartzwezerik / zalf van erwtjes / asperges / mousseline
Japanse Wagyu entreçote A-5 / shiitake / Japanse dipsaus
Holstein "Carnivorus" / Tomahawk (+- 1,5kg.) / Enkel per 2 personen.
Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.
Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.