SUGGESTIES
Carpaccio gamba / vinaigrette met pijnboompitjes / wakame / gebrande gamba
Gebakken ganzelever / chutney van tomaat / gel van amandel / jus van Amaretto
Pomme moscovite / Belgische kaviaar Platinum 30g
Ceviche octopus / gegrilde maïs / avocado / rode ui / komkommer
Carpaccio langoustine / cevenne ui / lavendelemulsie / Belgische kaviaar Platinum
Verse Sardines "Escabeche" / cevenne ui / piquillo / jonge wortel
Noordzeetong / jonge prei / bloemkool / bintjes / vers gepelde grijze garnaal
Ballotine Duif en ganzelever/doperwt/portosaus
Picanha "Holstein" / zoete aardappel / wortel / jus van truffel / krieltjes
Kabeljauwhaas Royal / bintjes / champignons / scheermes / garnaal / zwarte look
Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, Calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé
Porterhouse Steak Sachi / broccolini met teriyaki en sesam
Geconfijte eendebout / edamame boon / wortel / gebakken aardappel
Gebakken kalfszwezerik / broccoli / aardappel / parmezaan / sinaasappelsaus
Steak tartaar
Lauwe aardbeien / zwarte peper / huisgemaakt ijs van munt
Kazen van Tricht
Sorbet mango
Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.
Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.