• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Vitello Tonato "New Style" / espuma van tonijn

Belgische Asperges / gerookte paling / jus van waterkers / mousse van asperges

Belgische asperges op Vlaamse wijze

Verse octopus à la plancha / wakame / jonge boontjes / crème van perzik / mojo rojo

Hoppescheuten uit Poperinge / gepocheerd eitje / gerookte zalm "Kojin" / mousseline

Tataki van Japanse Wagyu A5 / brioche toast / Eryngii / Royal Belgian Caviaar / truffelboter


HOOFDGERECHTEN

Filet van Griet / artisjok / tuinbonen / Poperingse hoppescheutjes / kasteelaardappel / jus van Beurre Blanc met oester

Blanke Noordzeebouillabaisse / lotte / Sint-Jacobsnoot / langoustine / mossels

Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, Calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé

Roulade van melklam uit de Pyreneeën / jonge gekleurde wortels / zalf van gebrande ui / millefeuille van aardappel / jus Pinot Noir

Belgische asperges op Vlaamse wijze

Ballotine van jonge duif uit Bresse & kalfzwezerik / asperges / verse erwtjes / opgevulde moieltjes / jus van Porto

Porterhouse Steak van Sashi / Broccilini met Teriyaki & sesam

Tataki van Japanse Wagyu A5 / Shiitakes / zeekraal / Japanse dipsaus

Tagliata van Holsteinrund / pasta van tomaat / rucola / compote van tomaat / jus van mojo verde & Parmezaan

Onglet van Rubia Galega / merg / gegrilde slahart / jus van Pinot Noir / Pomme Pont Neuf / jus van mojo verde & Parmezaan

Onglet van Rubia Galega / merg / gegrilde slahart / jus van Pinot Noir / Pomme Pont Neuf


Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.


Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.