• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Carpaccio gamba / vinaigrette met pijnboompitjes / wakame / gebrande gamba

Gebakken ganzelever / chutney van tomaat / gel van amandel / jus van Amaretto

Pomme moscovite / Belgische kaviaar Platinum 30g

Ceviche octopus / gegrilde maïs / avocado / rode ui / komkommer

Carpaccio langoustine / cevenne ui / lavendelemulsie / Belgische kaviaar Platinum

Verse Sardines "Escabeche" / cevenne ui / piquillo / jonge wortel


HOOFDGERECHTEN

Noordzeetong / jonge prei / bloemkool / bintjes / vers gepelde grijze garnaal

Ballotine Duif en ganzelever/doperwt/portosaus

Picanha "Holstein" / zoete aardappel / wortel / jus van truffel / krieltjes

Kabeljauwhaas Royal / bintjes / champignons / scheermes / garnaal / zwarte look

Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, Calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé

Porterhouse Steak Sachi / broccolini met teriyaki en sesam

Geconfijte eendebout / edamame boon / wortel / gebakken aardappel

Gebakken kalfszwezerik / broccoli / aardappel / parmezaan / sinaasappelsaus

Steak tartaar


NAGERECHTEN

Lauwe aardbeien / zwarte peper / huisgemaakt ijs van munt

Kazen van Tricht

Sorbet mango


Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.


Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.