• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Oosters gemarineerde tataki van Holsteinrund / kruidenslaatje / miso / wasabi

Gebakken Sint-Jacobsnoot / mousse van Sint-Jacobsnoot / ansjovismayonaise / zalf van pompoen / krokantje van inktvisinkt

Gevulde pijlinktvis / gehakt van Wagyu & octopus / coulis van piquillos / jus van cevenne ui op Thaïse wijze

"Pomme Moscovite" /geprakte aardappel / carpaccio van Sint-Jacobsnoot / langoustine / Royal Belgian Caviaar 30gr.

Asperges op Vlaamse wijze

Asperges / gerookte paling / jus van waterkers / praline van Parmezaan & asperge

Poperingse Hoppescheuten / gepocheerd ei / gerookte zalm / mousseline

Krokante kalfshersentjes / gegrilde asperges / verse tartaar


HOOFDGERECHTEN

Tataki van tonijn / gemarineerde jonge wortel / spongecake van groene kruiden / crumble van pistache / jus mojo verde

Jonge Tarbot / shiitake / zalf van erwtjes / Parijse aardappel / jus van hoppescheut

Pasta Vongolé

Paëlla de Luxe

Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, kreeft, calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé

Asperges op Vlaamse wijze

Bresse kip / jonge bladspinazie / mousseline van ratteaardappel / eryngii / jus van morilles & truffel

Krokante hartzwezerik / zalf van erwtjes / asperges / mousseline

Japanse Wagyu entreçote A-5 / shiitake / Japanse dipsaus

Holstein "Carnivorus" / Tomahawk (+- 1,5kg.) / Enkel per 2 personen.


Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.


Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.