Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/d/0/9/prinsessehof.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Eindejaar

 

Menu Kerstavond:


Glaasje Champagne met hapjes van de chef

 

Carpaccio van Sint-Jacobsnoot/ wintertruffel/ espuma van bloemkool met vanille


Gebrande langoustinestaartjes/ consommé van eekhoorntjesbrood/ crème van tallegiokaas


Filet pur van Hertekalf/ wintergroentjes/ gebakken witloof/ zalf van knoselder & kastanje/ quiche van spek en groene kool/ amandelpoffertjes/ Jus Grand Veneur


Dessert van de chef


90€pp

Wijnen & waters inbegrepen tot aan het dessert.

Wij ronden deze gezellige avond af om 00:00 daar wij op kerstdag terug paraat staan.


Op kerstdag (25/12)& Nieuwjaarsdag(1/1) kan u kiezen tussen deze 3 menu’s:


Menu Prinsessehof: 

Gebakken scampistaartjes/ lichte curry/ julienne van Granny Smith

Of

Carpaccio van Black Angus/ kruidenvinaigrette/ ruccola/ pijnboompitten/ parmezaanse kaas

Of

Huisbereide garnaalkroketten


Contrefilet “ Uruguay Premium”/ gegrilde mediteraanse groentjes/ saus naar keuze

Of

Slibtongen Meunière/ salade & frietjes


Crème brulee

of

Huisbereide chocomouse

Of

Café Glacé


55€pp ( zonder dranken)


Menu van de Chef:


1/2 kreeft in de oven met kruidenboter

Of

Gillardeau Oesters (6st)

Of

Huisbereide Ganzenlever/ Chutney van Mango & Ajuin


Contrefilet van Finse Freygaard Sashi 3 à 4 weken Dry aged/ saus naar keuze/ gegrilde mediteraanse groentjes/ frietjes

Of

Gebakken Tarbot/ crème van venkel/ brunoise van knolselder & courgette/ kokkels & scheermessen/ jus van strandcrab


Crème brulee

Of

Huisbereide chocolademousse

Of

Café Glacé


65€pp ( zonder dranken)


Kersdag-en Nieuwjaarsdagmenu :


Carpaccio van SintJacobsnoot/ wintertruffel/ espuma van bloemkool en vanille


Filet Pur van Hertekalf/ boschampignons/ wintergroentjes/ gebakken witloof/

quiche van spek en groene kool/ amandelpoffertjes/ Jus Grand Veneur


Dessert van de chef 


65€pp (zonder dranken)


Op kerstdag (25/12 & 1/1) ronden wij deze gezellige middag af om 17:00

Indien u ons de keuze van de menu kan laten weten, kunnen wij u nog een vlottere servive garanderen.


Menu Oudejaarsavond :


Glaasje Champagne met hapjes van de chef


Carpaccio van Sint-Jacobsnoot/ wintertruffel/ espuma van bloemkool en vanille


Gebrande langoustinestaartjes/ consommé van eekhoorntjesbrood/ crème van tallegiokaas


Gegrilde Pieterman/ crème van chevenne ui/ handgepelde grijze garnalen/ Chiogiabiet/ beurre blanc/ vongole


Filet Pur van Hertekalf/ boschampignons/ wintergroentjes/ gebakken witloof/ zalf van knolselder en kastanje/ quiche van spek & groene kool/ amandelpoffertjes/ Jus Grand Veneur


Dessert van de chef


Om 00:00 bieden wij u nog een glaasje Champagne aan.


135€pp wijnen en waters tot 00:00

Wij sluiten oudejaarsavond af om 03:00 daar wij op 1/1 terug paraat staan.