Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/d/0/9/prinsessehof.be/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /customers/d/0/9/prinsessehof.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Suggesties

VOORGERECHTEN

 

Coquilles / structuren van pompoen / wortel & hazelnoot/

vinaigrette van miso / pompoenmayonaise / chips van pompoen

 

Gemarineerde wilde Schotse zalm / tataki van tonijn/ tempura van shiitaki & asperges
guacamole / gekleurde radijs

 

Confit van octopus"escabeche"style / miso / zeewier / pindacrush

 

Verse Franse kikkerbillen in de look

 

 

Gamba in de oven met romescoboter

Gebakken ganzenlever / boskoopappel/ rode kool / jus van port & chocolade uit Peru

Carpaccio van gerijpte & gemarineerde Rib-Eye / truffelmayonaise / eringi / sucrine & mizuno


Tartaar van Holsteinkalf / inktvis / mousse van oosterschelde paling / basilicum olie / jus van dashi 

 

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

Fazant fine champagne / zalf van kastanje,knolselder,butternut,veenbessen gebakken witloof/spruitjes/gefrituurde schorseneren/amandelpoffertjes

Hertekalf / zalf van kastanje,knolselder,butternut,veenbessen gebakken witloof/spruitjes/gefrituurde schorseneren/amandelpoffertjes

Hazerug / zalf van kastanje,knolselder,butternut,veenbessen gebakken witloof/spruitjes/gefrituurde schorseneren/amandelpoffertjes

Tajine van warme zeevruchten/blanke boteer met tomaat/Griekse pasta


Op vel gebakken goud brasem / crème van chevenne ui / gebrande ui / chioggia biet / vongolé / scheermesjes / jus van blanke boter


Pasta "Sicilia" / tagliatelli met vongolé, mosselen, octopus, scampi / jus van kreeft & thijm


Lamsnavarin


Vol-au-vent de "Luxe"/zwartpootkip & kalfzwezerik/garnalen/mousseline


Stoofpotje van kalfsniertjes / jus van Tierenteynmosterd

 

 

 

 

 

 

 

 

Sachi Beef Freygaard uit Finland -Grade 3/6
Entrecote van Portugese Cachena- 3 weken Dry aged
Entrecote van Génice de Galice- 4 weken Home Dry aged

Côte à l'os van Zwitserse Simmental de Baviière 6 weken Dry Aged ( enkel per 2)

Rib-eye Dubbel Doel 3weken Home Dry Aged ( te verkrijgen p.p.)

 

 


Om u een vlotte service te kunnen garanderen en de wachttijden te beperken voor zowel u als de andere klanten aanvaarden wij slechts 4 verschillende gerechten per tafel.

Wij danken u voor uw begrip.