Suggesties
VOORGERECHTEN
|
|
Coquilles / structuren van pompoen / wortel & hazelnoot/ vinaigrette van miso / pompoenmayonaise / chips van pompoen
|
|
Gemarineerde wilde Schotse zalm / tataki van tonijn/ tempura van shiitaki & asperges
|
|
Confit van octopus"escabeche"style / miso / zeewier / pindacrush
|
|
Verse Franse kikkerbillen in de look
|
|
|
|
Gamba in de oven met romescoboter Gebakken ganzenlever / boskoopappel/ rode kool / jus van port & chocolade uit Peru Carpaccio van gerijpte & gemarineerde Rib-Eye / truffelmayonaise / eringi / sucrine & mizuno Tartaar van Holsteinkalf / inktvis / mousse van oosterschelde paling / basilicum olie / jus van dashi
|
|
|
|
HOOFDGERECHTEN
|
|
Fazant fine champagne / zalf van kastanje,knolselder,butternut,veenbessen gebakken witloof/spruitjes/gefrituurde schorseneren/amandelpoffertjes Hertekalf / zalf van kastanje,knolselder,butternut,veenbessen gebakken witloof/spruitjes/gefrituurde schorseneren/amandelpoffertjes Hazerug / zalf van kastanje,knolselder,butternut,veenbessen gebakken witloof/spruitjes/gefrituurde schorseneren/amandelpoffertjes Tajine van warme zeevruchten/blanke boteer met tomaat/Griekse pasta Op vel gebakken goud brasem / crème van chevenne ui / gebrande ui / chioggia biet / vongolé / scheermesjes / jus van blanke boter Pasta "Sicilia" / tagliatelli met vongolé, mosselen, octopus, scampi / jus van kreeft & thijm Lamsnavarin Vol-au-vent de "Luxe"/zwartpootkip & kalfzwezerik/garnalen/mousseline Stoofpotje van kalfsniertjes / jus van Tierenteynmosterd |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sachi Beef Freygaard uit Finland -Grade 3/6 Côte à l'os van Zwitserse Simmental de Baviière 6 weken Dry Aged ( enkel per 2) Rib-eye Dubbel Doel 3weken Home Dry Aged ( te verkrijgen p.p.)
Om u een vlotte service te kunnen garanderen en de wachttijden te beperken voor zowel u als de andere klanten aanvaarden wij slechts 4 verschillende gerechten per tafel. Wij danken u voor uw begrip.
|
|
|