Menukaart
VOORGERECHTEN | |
Ierse "Oysri" oesters 6st. |
|
Carpaccio van rundsvlees / kruidendressing / ruccolasalade / Parmezaanse schilfers |
|
Mergpijp in de oven / Sel de Camargue |
|
Scampistaartjes / jus van lichte curry / julienne van appel, Granny Smith |
|
Huisbereide kroketten van grijze garnalen |
|
Karnemelkstampers / grijze garnalen / gepocheerd hoeveei |
|
In de oven gebakken Langoustines / kruidenboter
Huisbereide ganzelever / ajuinconfituur / gelei van Porto / notensla met truffelolie Koningscrab / fijne groentjes / blanke boter Gamba's in de oven/ notenboter Huisbereide kroketjes van kalfszwzeriken/ verse tartaar
|
|
HOOFDGERECHTEN VLEES |
|
Ossenhaas (Filet Pur) / saus naar keuze / vers frietjes |
|
Côte à l'os (500gr.) / saus naar keuze / verse frietjes |
|
Rib-Eye van Holstein Dubbel Doel / 3 weken Dray-Aging |
|
Filet pur "Rossini" / jus van truffel |
|
Stoverij van "Ibérico" varkenswangetjes / jus van Bacchusbier |
|
Lamskroontje / lentegroentjes / jus van honing & Porto / gratin van aardappel |
|
Carpaccio van rundsvlees / kruidendressing / ruccolasalade / Parmezaan
|
|
HOOFDGERECHTEN VIS |
|
Gebakken zeetong / Meunière (500gr). |
|
Koningscrab / fijne groentjes / blanke boter |
|
Karnemelkstampers / grijze garnalen / gepocheerd hoeveei |
|
Scampistaartjes / jus van lichte curry / julienne van appel, Granny Smith |
|
Hele Kreeft (600gr) i/d oven / kruidenboter |
|
Slibtongen "Meunière" / fris slaatje / verse frietjes |
|
In de oven gebakken Langoustines / kruidenboter |
|
Roggevleugel / schuimende boter / kappertjes / peterselie |
|
Wok met Oosterse groentjes / Sint-Jacobsnoten / calamares/ gamba's Paling i/h groen/ Paling gebakken/ Paling Napolitaine/ Paling i/d room |
|
KIDS |
|
Garnaalkroket (1st.) of kaaskroket (1st.) met frietjes |
|
Gebakken kippenfilet met appelmoes & frietjes |
|
Steak natuur met frietjes |
|
Frikandel (2st.) met frietjes mayonaise en/of ketchup |
|
Spaghetti Bolognaise |
|
NAGERECHTEN |
|
Moëlleux van chocolade met vanilleijs en bosvruchten |
|
Huisbereide vanille-ijs met warme chocolade |
|
Sabayon v/d Chef ( min. 2 personen ) |
|
Huisbereide chocolademousse |
|
Crème brulée |
|
Sorbet van Exotic ( passievruchten, mango en frambozen ) |
|
Sorbet van Frambozen, verse Frambozen, Frambozenlikeur en munt Coupe "Colonel" Cafe Glacé Huisbereid vanille-ijs met advocaat
|
|